Rijschool Alfabet Opleidingen

Rijschool Alfabet is een rijschool die gericht en gestructureerd te werk gaat. Welke opleiding je ook kiest je kunt erop vertrouwen dat je door ons persoonlijke aanpak van les geven goed voorbereid zal zijn voor je examens. Momenteel kun je bij Rijschool Alfabet de onderstaande rijopleidingen volgen.
Wil je met zekerheid je praktijkexamen kunnen leggen, dan hoef je niet verder te zoeken. Bij ieder pakket wordt je persoonlijk opgeleid zodat je slagingskans hoog zal zijn.
Rijschool Alfabet garandeert jou een zeer hoge kans van slagen! Hoe doen we dat? Door de lesmethode die Rijschool Alfabet toepast is deze cursus de ideale voorbereiding op het CBR autotheorie-examen
Wil je taxichauffeur worden? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij bieden je een uitgebreide chauffeursopleiding aan waarbij de nadruk wordt gelegd op het verwerven van kennis op het gebied van veiligheid, sociale vaardigheden, rijstijl en wet- en regelgeving. T

Hoe het werkt

Bij Rijschool Alfabet is persoonlijke begeleiding de standaard. Kort opgesomd je doorloopt drie fases.

Kennismaking

We maken eerst kennis met elkaar en bespreken de aandachtspunten om direct goed van start te gaan.

Rijlessen

Afhankelijk van je instap niveau volg je een x aantal rijlessen, die ervoor gaan zorgen dat je met zekerheid je praktijkexamen ingaat.

Geslaagd

Slagingspercentage is bij Rijschool Alfabet hoog en ook jij zult voor je rijbewijs slagen.