Rijschool Alfabet Rijlesopleiding Regio Beverwijk

Bij Rijschool Alfabet ben je op het juiste adres wanneer het gaat om rijlesopleidingen zoals Autorijlessen, Motorrijlessen, Scooterrijlessen of Taxi Opleiding. Rijschool Alfabet is actief in de regio Beverwijk en is een rijschool die gericht en gestructureerd te werk gaat. Waardoor het behalen van je Rijbewijs goedkoop uit zal vallen dan bij de gemiddelde rijscholen uit regio Beverwijk. Welke rijopleiding je ook kiest je wordt tijdens het lessen persoonlijk en op maat opgeleid. Zodat je met gerust hart je praktijkexamen kunt afleggen.

Kies hieronder een rijopleiding die jouw voorkeur heeft.

Wil je met zekerheid je praktijkexamen kunnen afleggen, dan hoef je niet verder te zoeken. Bij ieder pakket wordt je persoonlijk opgeleid zodat je slagingskans hoog zal zijn.
Rijschool Alfabet garandeert jou een zeer hoge kans bij het behalen van je motorrijbewijs.
Wil je een hoge slagingskans bij het afleggen van je scooter praktijkexamen? Dan hoef je niet verder te zoeken en direct bij Rijschool Alfabet scooter rijlessen volgen.
Rijschool Alfabet garandeert jou een zeer hoge kans van slagen! Hoe doen we dat? Door de lesmethode die Rijschool Alfabet toepast is deze cursus de ideale voorbereiding op het CBR autotheorie-examen

Hoe het werkt

Bij Rijschool Alfabet is persoonlijke begeleiding de standaard. Kort opgesomd je doorloopt drie fases.

Kennismaking

We maken eerst kennis met elkaar en bespreken de aandachtspunten om direct goed van start te gaan.

Rijlessen

Afhankelijk van je instap niveau volg je een x aantal rijlessen, die ervoor gaan zorgen dat je met zekerheid je praktijkexamen ingaat.

Geslaagd

Slagingspercentage is bij Rijschool Alfabet hoog en ook jij zult voor je rijbewijs slagen.