Rijschool Alfabet Regio Beverwijk, Heemskerk, Alkmaar en omstreken

Bij Rijschool Alfabet ben je op het juiste adres wanneer het gaat om rijopleidingen zoals Autorijlessen, Motorrijlessen en Bromfietsrijlessen. Rijschool Alfabet is actief in de regio Beverwijk, Heemskerk, Alkmaar en omstreken. Welke rijopleiding je ook kiest je wordt tijdens het lessen persoonlijk en op maat opgeleid.

Onze kandidaten leren het autorijden aan de hand van een beproefd concept in hun eigen tempo. Alle onderdelen worden uitgelegd en daarna vindt er een opbouw plaats waarbij de leerling steeds wordt uitgedaagd door moeilijkere locaties op te zoeken. Van een makkelijke locatie in het begin naar een drukker en dus moeilijkere locatie aan het einde van de les. De vorderingen worden bijgehouden op de leskaart. Zo weet de kandidaat steeds waar hij aan toe is. Een van de moeilijkste onderdelen is het verkeersinzicht. Hoe moet je omgaan met de wisselende verkeerssituaties. Ook hier heeft Rijschool Alfabet de passende oplossing voor.Zodat je met gerust hart je praktijkexamen kunt afleggen.

Kies hieronder een rijopleiding die jouw voorkeur heeft.

Wil je met zekerheid je praktijkexamen kunnen afleggen, dan hoef je niet verder te zoeken. Bij ieder pakket wordt je persoonlijk opgeleid zodat je slagingskans hoog zal zijn.
Rijschool Alfabet garandeert jou een zeer hoge kans bij het behalen van je motorrijbewijs.
Wil je een hoge slagingskans bij het afleggen van je scooter praktijkexamen? Dan hoef je niet verder te zoeken en direct bij Rijschool Alfabet scooter rijlessen volgen.
Rijschool Alfabet garandeert jou een zeer hoge kans van slagen! Hoe doen we dat? Door de lesmethode die Rijschool Alfabet toepast is deze cursus de ideale voorbereiding op het CBR autotheorie-examen

Hoe het werkt

Bij Rijschool Alfabet is persoonlijke begeleiding de standaard. Kort opgesomd je doorloopt drie fases.

Kennismaking

We maken eerst kennis met elkaar en bespreken de aandachtspunten om direct goed van start te gaan.

Rijlessen

Afhankelijk van je instap niveau volg je een x aantal rijlessen, die ervoor gaan zorgen dat je met zekerheid je praktijkexamen ingaat.

Geslaagd

Slagingspercentage is bij Rijschool Alfabet hoog en ook jij zult voor je rijbewijs slagen.