Je brommer- of scooter rijbewijs halen in regio Beverwijk, Heemskerk, Alkmaar, Zaandam, Assendelft, Wormerveer en omstreken.

Haal je scooter rijbewijs in slechts 1 dag

Wil je op een snelle en plezierige manier naar je school of werk gaan? Dan haal je jouw brommer- of scooter rijbewijs bij Rijschool Alfabet.

Dit kan al in slechts 1 dag.

Je geniet sowieso altijd van veel voordelen:

  • Slagingspercentage van 81%-85%
  • Praktisch totaalpakket
  • Scherpe tarieven
  • Slimme theorietraining
  • Geduldige rij-instructeur

Je scooter rijbewijs halen: de theorie en de praktijk

Je scooter rijbewijs halen in Beverwijk, Heemskerk,Uitgeest,Alkmaar en omstreken wordt als volgt vormgegeven. De rijopleiding kent een theorie- en praktijkgedeelte. Voordat je met de praktijklessen kunt beginnen, heb je wel een AM theorie certificaat nodig. Maak je over de theorie geen zorgen, Rijschool Alfabet biedt je namelijk alle ondersteuning die je daarvoor nodig hebt.

Wat zijn de brommer / scooter rijbewijs kosten?

De kosten zijn bij Rijschool Alfabet laag en zijn afhankelijk van een aantal factoren. Naast de kosten voor je theorie en het halen van het brommerrijbewijs, betaal je ook kosten voor de scooter rijlessen. De rijopleiding duurt 4 uur. De tarieven kun je hieronder zien.

SUPER ACTIE: SCOOTER/BROMMER RIJLESSEN

ALGEMENE TARIEVEN SCOOTER/BROMMER RIJBEWIJS

Een losse bromfiets- & scooterrijles kost €45,-.

€180,-.

Direct aanmelden?

Wil je met je rijbewijs beginnen, maar je weet niet hoeveel rijlessen je nodig hebt? Dat is geen probleem, meld je ter indicatie voor een pakket aan dat je denkt nodig te hebben. Je keuze bij het aanmelden is niet bepalend, want na je eerste rijles of proefles bepalen wij samen het pakket dat je nodig gaat hebben.

Laden...