Rijschool Alfabet
5.0
Gebaseerd op 167 beoordelingen
powered by Google
Mmjmy MuzenMmjmy Muzen
10:33 05 Nov 22
Ik raad jullie rijschool alfabet als je auto, scooter of motorrijbewijs wilt halen.De instructeur geeft je goed advies en geeft je tijd om te oefenen. Fouten mag als je ervan gaat leren. Hij is geduldig. Dankjewel voor je fijne lessen en tips. Ik ben net geslaagd voor mijn autorijbewijs.
Mariëtte BoonMariëtte Boon
14:27 22 Oct 22
Wat een leuke rijschool:)Mijn zoon heeft een hartstikke leuke tijd gehad en veel geleerd. Het werd goed uitgelegd en als de oefening fout ging, omkeren en gewoon gelijk nog een keer proberen.Bedankt voor jullie hulp!
Maque TourayMaque Touray
12:14 22 Oct 22
Het was een fijne ervaring. hij wist goed balans te houden met leuk zijn met de kinderen en streng zijn op de weg. Hij bereid je goed voor bij zijn rijlessen maar ook geeft hij je van te voren al belangrijke dingen aan waar je op moet letten. Na het examen kan hij je goed begeleiden hoe het verder moet zodat je makkelijk en zo snel mogelijk kan afsluiten en je rijbewijs halen. Kort samengevat: “echt leuke lessen en heb veel gelachen”
Mo KanbiMo Kanbi
10:52 05 Oct 22
Zojuist mijn motorrijbewijs behaald!!!Afgelopen juli mijn AVB gehaald en nu AVD (binnen 2 weken!)alle twee onderdelen in 1 keer geslaagd.Rijschool alfabet hartstikke bedankt! Zeker aanrader vooral ook omdat er tijd voor je wordt gemaakt.
Linda ten HoveLinda ten Hove
16:29 22 Sep 22
Omdat mijn zoon een snelcursus wilde voor zijn scooterrijbewijs, zijn wij bij rijschool Alfabet terechtgekomen. Wat een fijne instructeur had mijn zoon, hij kreeg alles rustig en helder uitgelegd. Door deze aanpak is hij in 1x geslaagd. Ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen.
js_loader
Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Nederland

Extra informatie

Je bestelling

Product Subtotaal
Auto Pakket C schakel  × 1  2.320,00
Subtotaal  2.320,00
Totaal  2.320,00
  • Contant betalen bij tijdens de rijles, bij ons heb je ook de mogelijk om in 3 termijnen te betalen.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.